ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi

ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi (https://forumailem.com/)
-   Beşiktaş (https://forumailem.com/besiktas/)
-   -   Beşiktaş'ın transfer gözdesi Pereyra'nın yeni takımı belli oldu! (https://forumailem.com/besiktas/9854-besiktasin-transfer-gozdesi-pereyranin-yeni-takimi-belli-oldu.html)

JeSteR 11 - 09 - 2023 19:23

Beşiktaş'ın transfer gözdesi Pereyra'nın yeni takımı belli oldu!
 
https://image.fanatik.com.tr/i/fanat...33f4bceb0e.jpg



Bu sezon lig ve Avrupa'da iddialı bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş'ın transfer gündeminde olduğu iddia edilen Arjantinli orta saha oyuncusunun yeni takımı resmen açıklandı. Öte yandan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, gündeme yönelik çok önemli açıklamalarda bulundu.


'Suudi Arabistan'dan dolayı transferler geç resmileşiyor'

Ahmet Nur Çebi, transfer dönemiyle ilgili olarak "Suudi Arabistan bu sene ikiye katladı fiyatları. Transferler geç oluyor, karşınıza şu geliyor, "Ben biraz daha beklemek istiyorum. Suudi Arabistan'dan teklif bekliyorum. Transfer kolay bir şey değil. Transferde oyuncunun gönlü olacak. Takımı bırakacak. Ailesi onaylayacak. Tüm bunları bir araya getirdiğinizde zaman alıyor. Artan fiyatlardan dolayı birçok iyi oyuncu beklemeyi tercih etti. Biz de çabuk alalım diye çok hızlı transfer yapmayı tercih etmedik" dedi.


https://image.fanatik.com.tr/i/fanat...33f4bceb09.jpg


Transfer çalımı Gedson'dur!'

Gedson Fernandes transferine de değinen Çebi şu ifadeleri kullandı: "Bu bir ekip işiydi. Ekonominin izin verdiği ölçüde transferler gerçekleşmiştir. Hocanın istemediği bir oyuncunun şu anda takımda olduğunu düşünmüyorum. Transferlerde bu zamana kadar yanlış bir yaptığımı düşünmüyorum. Bir de transfer çalımı diye bir şey var. Ben bugüne kadar kimseye transfer çalımı atmadım. Ama birileri iddia ediyorsa bunlar; Gedson'dur, Rosier'dir, Ghezzal'dır. Rashica'yı ben çok istedim ve aldım."


Forum Saati: 12:56. Zaman dilimi GMT +1 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

TURKNT BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ VE HİZMETLERİ