ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi

ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi (https://forumailem.com/)
-   Magazin Haberleri (https://forumailem.com/magazin-haberleri/)
-   -   Kim Kardashian göğüs uçlarını kapatan elbisesiyle ağızları açıkta bıraktı! (https://forumailem.com/magazin-haberleri/9234-kim-kardashian-gogus-uclarini-kapatan-elbisesiyle-agizlari-acikta-birakti.html)

Sanem 24 - 02 - 2019 09:31

Kim Kardashian göğüs uçlarını kapatan elbisesiyle ağızları açıkta bıraktı!
 
Attığı her adımla olay olan reality şov yıldızı Kim Kardashian katıldığı bir davette sadece göğüs uçlarını kapatan bir elbise giyinerek ağızları açıkta bıraktı.





https://i.elmaelma.com/storage/files...tte-s-GpLq.jpg

Paylaştığı her şeyiyle gündem olan reality şov yıldızı Kim Kardashian yine çok konuşulacak bir konuya imza attı! Geçtiğimiz gün katıldığı bir davette siyah bir elbise giyinen Kim Kardashian elbisesinin modeliyle gündem oldu! Sadece göğüs uçlarını kapatan siyah bir elbise giymeyi tercih eden Kim Kardashian'ın bu kıyafeti de günlerce konuşulacağa benziyor!


7 1


https://i.elmaelma.com/storage/files...s-ucl-W5I5.jpg



Sadece göğüs uçlarını kapatan bir elbise giymeyi tercih eden Kardashian tüm dikkatleri üzerinde topladı!


7 2


https://i.elmaelma.com/storage/files...s-ucl-HEDT.jpg



Sosyal medya hesabından sık sık cesur paylaşımlarda bulunan Kim Kardashian dün katıldığı davette derin göğüs dekolteli siyah bir elbise giydi.


7 3


https://i.elmaelma.com/storage/files...s-ucl-gEq5.jpg



Reality şov yıldızı Kim Kardashian cesur kıyafetleri ve cesur sosyal medya pozlarıyla yeni bir konuya daha imzasını attı. Farklı tarzı ile tüm dikkatleri sürekli üzerine toplayan Kim Kardashian bu seferde katıldığı bir davette giydiği elbiseyle dikkatleri çekti.




7 4


https://i.elmaelma.com/storage/files...s-ucl-41ID.jpg



Davette siyah derin göğüs dekolteli bir elbise tercih eden Kim Kardashian elbisesinin modeli ile sansasyon yarattı.


7 5


https://i.elmaelma.com/storage/files...s-ucl-B8aw.jpg



Ünlü şovmen sadece göğüs uçlarını kapatan ince çizgili bir elbise giydi. Bu yıl 5. gerçekleşen Geleneksel Hollywood Güzellik Ödülleri'ne katılan üç çocuk annesi 38 yaşındaki Kim Kardashian, kıyafetiyle herkesten rol çaldı. Kardashian'ın bu kadar çok konuşulmasının nedeni ise giydiği kıyafetin abartılı göğüs dekoltesi oldu.


7 6


https://i.elmaelma.com/storage/files...us-uc-UTWy.jpg

YÜRÜRKEN ZORLANDI!
Kardashian'ın giydiğin derin dekolteli elbisesinde sadece göğüs uçlarını kapatması gece boyunda zorluk yaşattı. Göğüs uçlarını iki bandın tutmasının yanında eteğinin dar olması Kardashiana merdivenden çıkarken zorluk yaşattı.
1998 Thierry Mugler tasarımı olan elbiseyi şeffaf stilettolarla kombinledi. Kardashian'a, geceden ödülle ayrılan Chris Appleton eşlik etti. Saç tasarımcısı Appleton ve Kardashian geceden birlikte ayrıldı.


alıntı


Forum Saati: 16:24. Zaman dilimi GMT +1 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

TURKNT BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ VE HİZMETLERİ