ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi
  SohbetYaz


Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 23 - 06 - 2015, 12:49   #1 (permalink)
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Kalbim Ege`de Kaldı Dizisi 1.Bölüm Tanıtım Özeti Oku




Bir tarafta erkek Fatma Zeliş, diğer tarafta kadınların gözbebeği Mustafa, İstanbul’un renkli dünyasında bir araya gelirler. Ancak bu karşılaşma ikisi için de tam bir kabusa dönüşecektir. Bir araya gelmeleri asla mümkün olmayan ikili, yollarını tamamen ayırır. Ta ki en kıymetlileri Iraz Nene’den gelen acıklı mektuba kadar...

Birbirinden habersiz köye dönen ikili, kendilerini akıl almaz bir oyunun içinde bulur. Iraz Nene’nin vasiyeti, ailelerinin baskısı ve kocaman bir servet, onları bu oyunu oynamaya mecbur bırakacaktır. Tüm köy için gerçek eğlence şimdi başlamıştır.

Zeliş ve Mustafa birbirine tamamen zıt iki kutup olsa da çok önemli bir ortak noktaları vardır, o da Iraz Nene’dir. Iraz Nene, 1970 Yılı Gediz Depremi’nde iki tane kız çocuk evlat edinir. Kızları büyüyünce iki delikanlı ile evlendirir. Ancak iki bacanak, günün birinde birbirlerine düşman olurlar. Nedeni ise paradır. Iraz Nene’nin bu düşmanlığa son verecek bir fikri vardır; bu, iki düşman ailenin çocukları olan Zeliş ve Mustafa’nın evlenmesidir. Iraz Nene, böylece tüm mirasını da Zeliş ve Mustafa’ya bırakacaktır. Formalite evliliği yapan Zeliş ve Mustafa, başlarda boşanmak için ellerinden geleni yapsalar da zaman geçtikçe ikili arasında başlayan aşk, her şeyin gidişatını bir anda değiştirecektir.


24 Haziran 2015 Çarşamba
Saat 20:00 Kanal D`de


KanalDCom
  Alıntı ile Cevapla

Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık