ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi
  SohbetYaz


Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 10 - 07 - 2015, 21:48   #1 (permalink)
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Hangi yaşta hangi estetik yapılmalı?


Hangi yaşta hangi estetik yapılmalı?


Hayatın bir parçası haline gelen estetik alandaki gelişmeler ve kişiye özel çözümlerle 20 yaşındaki gençler aknelerden 30 yaşını aşanlar güneş lekelerinden 40 yaşındakiler çizgilerden50′li yaşlardakiler ise sarkmalardan kurtulabiliyor.

Her yaşın bir estetik operasyonu olduğunu belirten Prof. Dr. Erol Kışlaoğlu her yaşta bakımlı ve genç görünmek isteyen kadınlara güzelliğin kapılarını sonuna kadar aralıyor!




20'li yaşlarda hangi estetik operasyonlar uygulanabilir?


Göz torbalarına botokslu çözüm!
Bu yaşlarda gözaltı torbalarından sıkça şikayet geldiği belirten Prof. Dr. Erol Kışlaoğlu bunun nedeninin fazla aktif bir kas olabileceğini belirtiyor. Çözümü ise çok basit
Bu problem bir damla botoks enjeksiyonu ile çözülebilir!



Akneden kurtulma zamanı!

Akne izlerini hafifletmek için peeling (cildin soyulması) uygulanır. Sonuç oldukça başarılıdır. Ciltte %70 oranında düzelme görülür. Peeling’in içindeki laktik asit cildi ölü hücrelerden uzaklaştırırkenş akneye yol açan bakterileri öldürür.

İfadenizi yumuşatın!

Eğer çene hattınızın çok köşeli olduğunu düşünüyorsanız botoks enjeksiyonu ile çok daha feminen ve yumuşak bir görünüme sahip olabilirsiniz.


30'lu yaşlarda uygulanan estetik operasyonlar



Pürüzsüz bir cilt için…

30′lara geldiğinizde; güneş ışınları hormonal değişiklikler veya kötü beslenme yüzünden cilt cansızlaşır. Peeling ile cildinize ihtiyacı olan tazeliği ve güzelliği geri kazandırabilirsiniz.

Yer çekimine yenilen göz kapaklarına veda edin!

Bu yaşlarda göz kapaklarında oluşan sarkma için Blepharoplasty yöntemini tercih edebilirsiniz. Blepharoplasty tek başına uygulanabileceği gibiyüz germe ya da kaş kaldırma gibi diğer yüz operasyonlarının yanı sıra da uygulanabilir. Düşen alt ve üst göz kapakları sizi olduğunuzdan ve hissettiğinizden daha yaşlı ve yorgun gösterdiği gibi görmenize de engel olabilir.


Güneş lekelerinden kurtulun!

Ciltte ki güneş lekelerini silmenin en etkili yolu lazerdir. Bu tedavi uzman kontrolünde laktik veya glikolik asit içeren peeling’lerle kombine edilebilir.



Gözenek ve çizgiler için bu uygulamayı yapabilirsiniz

Düzenli olarak peeling yaptırarak gözeneklerinince kırışıklıkların ve akne izlerinin görünümünü hafifletebilirsiniz. İnce kırışıklıklar için minik dozlarda yapılan botoks enjeksiyonu da son derece etkili bir çözüm.




40'lı yaşlarda uygulanan estetik operasyonlar



Bakışlarınıza gençlik katın!

İlk yaşlanma belirtileri göz çevresinde başlar. Çeşitli yöntemler ile eskisinden çok daha genç bir göz çevresine kavuşmanız mümkün… Göz çevresinde belirgin ölçüde elastikiyet kaybı olan 40′lı yaşlardaki bir kadının ya botoks enjeksiyonlarıyla sorunu hafifletebilir ya da kaşlarını kaldırmak için estetik cerrahiye başvurabilir.

Kaşlarınızın gençlik yıllarında oldukları yere geri çekilmeleri gözlerinizin açılması ve daha az yorgun görünmelerini sağlayacaktır.




Yüzünüze hacim verin

Yaşla beraber özellikle yanak bölgesinde belirgin bir hacim kaybı yaşanır ve bu durum yorgun görünmenize neden olur. Sorunu çözmek için ya botoks’u ya da kalıcı çözüm için yanak estetiğini seçebilirsiniz. Yanak estetiğinde 2 tür dokudan bahsedilir: 1- Elmacık kemikleri 2- Yanağın yumuşak doku kitlesi. Yüzün güzelliğinin temelinde en önemli doku yüz kemikleridir.

Kemik yapılar gerektiği büyüklükte ve gereken şekilde gelişmemiş ise yumuşak yanak dokuları üzerinde yapılacak bir işlemin çok memnun edici olması zordur. Ama iyi gelişmiş elmacık kemikleri olan kişilerde yanak güzelliği hala bir kaygı oluşturuyorsa o zaman çok daha basit işlemlerle yumuşak yanak dokusu üzerinde bir değişiklik yaratılabilir.



Mimik çizgilerine savaş açın!

Alın bölgenizde oluşan kalıcı çizgileri dolgu maddesi enjeksiyonları ile silebilirsiniz.
Dolgu maddelerinin kalıcılığını artırmak ve yeni çizgilerin oluşmasını engellemek için de botoks yaptırabilirsiniz.



Dekolte bölgenizdeki çizgileri yok edin

Kadınlarda 30’lu yaşlardan itibaren bazen daha da genç yaşlarda boynun orta hattında bazı çizgilenmeler oluşur. Bu çizgilerden botoks yardımıyla kurtulabilirsiniz. Aynı zamanda botoks uygulamalarıyla boyunda oluşan çizgiler de giderilebilmektedir. Ancak bu çeşit botoks ve enjeksiyon uygulamalarını daha genç yaşta uygulatmak daha kalıcı sonuçlar vermektedir.




50'li yaşlarda uygulanan estetik operasyonları


Boyun germe

Boyundaki fazla birikmiş yağ alınıyor ve sarkmış kas yapısı toparlanıyor. Deri altından germe işlemi yapılarak bu bölgenin daha gergin olması sağlanıyor. Fazla deri çıkarılıyor.


Botoks

Aynı zamanda botoks uygulamalarıyla boyunda oluşan çizgilerin giderilmesi sağlanabiliyor. Ancak bu çeşit botoks ve enjeksiyon uygulamalarını daha genç yaşta uygulatmak daha kalıcı sonuçlar veriyor.”


Göz çevresi için gençleştirme

50′li yaşlarda göz çevrenizdeki hassas deri elastikiyetini kaybeder.
Bu sorunun en etkili çözümü ise ameliyatla göz çevresindeki fazla derinin ve yağın alınmasıdır…

Gerdirme işlemi

50′li yaşlar kadınların estetik müdahalelere en çok başvurdukları yaşlardır.
Deri elastikiyetini kaybettiği için yüz ovali de hatlarını kaybeder.
Eğer neşter altına yatmamakta kararlıysanız lazer sistemleri ile cildinizin dokusunu iyileştirebilir ve elastikiyetini artırabilirsiniz.





Dolgun dudaklar

Dudaklar da geçen zamanla beraber güzelliğini ve dolgunluğunu kaybeder.
Dudaklarınıza eski görüntüsünü geri vermek için dolgu maddelerinden faydalanabilirsiniz.
  Alıntı ile Cevapla

Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık