27 - 06 - 2014, 13:30 | #1 (permalink) |
Çevrimiçi Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı | Arpacık Soğanlı Çalı Fasulye Malzemeler ( 4 kişilik ) 1 kg çalı fasulye 20 arpacık soğan 10-12 adet cherry domates 1 çorba kaşığı toz şeker 1 çay bardağı zeytinyağı Tuz Hazırlanışı Fasulyelerin kılçıklarını temizledikten sonra bütün halde tencereye dizin. Fasulyelerin üzerlerine kiraz domatesler ve arpacık soğanları yerleştirin. Tuz ve toz şekeri serpiştirin. 1 çay bardağı zeytinyağı ve su ekleyin. Çok kısık ateşte fasulyeleri pişirin ve servis yapın. |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Soğanlı Şehriye Çorbası | Sare | Sulu Yemekler | 0 | 30 - 07 - 2014 18:23 |
Zeytinyağlı Fasulye | aSpeNDos | Sulu Yemekler | 0 | 29 - 06 - 2014 16:14 |